top of page

Feluy Logistiek: laden, lossen en opslag van goederen in Henegouwen

Transport en opslag van goederen

Ons team zorgt voor het veilig en efficiënt lossen en verplaatsen van uw goederen. We hebben ook een speciale ruimte voor het uitladen van pallets en een opslagruimte.

U heeft dus de mogelijkheid om uw goederen in ons centrum op te slaan , terwijl u bijvoorbeeld wacht tot een andere vervoerder ze komt ophalen. Feluy Logistics stelt u alle benodigde apparatuur ter beschikking, zoals opslagsilo's voor het uitvoeren van “bag cracking”. In deze silo's kunnen vele soorten goederen worden opgeslagen om verlies aan productkwaliteit te voorkomen.

Vrachtwagenchauffeurs: horecaruimte en sanitaire ruimtes

Kom eten en verfrissen in ons centrum! Wij beschikken over alle comfort die een vrachtwagenchauffeur zich kan wensen na lange uren achter het stuur van een zware vrachtwagen.

  • Cateringruimte : maaltijden en warme en koude dranken.

  • Sanitaire ruimte : gratis douches en toiletten in de schoonmaakruimte, betalen voor de winkel.

  • Wasruimte : wasmachines en drogers beschikbaar (tegen betaling).

Snelle reparatie van uw vrachtwagen

Het vrachtwagenreparatiebedrijf Voltronas is een trouwe partner van ons truckcentrum. Ze kunnen gemakkelijk technische problemen identificeren en snelle reparaties uitvoeren aan uw vrachtwagen, zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt.

Alle soorten reparaties: motor, bandenwissel, remmen, olie,...

TotalEnergies-tankstation

Ons station, gelegen direct naast ons magazijn en reinigingscentrum, is een integraal onderdeel van onze activiteiten. Vind alle brandstoffen die TotalEnergies aanbiedt en vul uw AdBlue®- voorraad aan.

U kunt gebruikmaken van alle diensten die beschikbaar zijn in reguliere tankstations: catering, winkel, toiletten,...

Stationsuren:

Maandag tot en met vrijdag van 05.00 uur tot 19.00 uur

Contactnummer: +32 64 27 54 64

Feluy Cleaning Service

Feluy Cleaning bedient vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs! Voor vragen over onze dienstverlening zijn wij van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

bottom of page