top of page

Feluy Services Center :
onze expertise tot uw dienst

Chem. Royal | 7181 Feluy | België

Een unieke ruimte die alle diensten samenbrengt die vrachtwagenchauffeurs nodig hebben

FELUY CLEANING
Snelle en efficiënte vrachtwagenreiniging

Bij Feluy Cleaning bieden wij unieke en professionele reinigingsdiensten voor tankwagens en andere vrachtwagens. Wij staan al meer dan 20 jaar klaar voor vrachtwagen- en buschauffeurs in Feluy, tussen Écaussinnes en Seneffe, in de provincie Henegouwen.
 

·      Vrachtwagenoplegger

·      Tankwagen

·      Kiepwagen

·      Hijskraanwagen

·      Dieplader

·      Koelwagen

·      Containerwagen

·      Vrachtwagen met laadkraan

·      ...
 

Ons centrum verzorgt alleen de interieurreiniging van silovrachtwagens, voor alle andere vrachtwagens bieden wij exterieurreiniging.

FSC bâtiment

Laden, logistiek, opslag en reparatie

Onze belangrijkste activiteit is het reinigen van vrachtwagens, maar wij verzorgen ook het laden, de logistiek en de opslag voor een breed scala aan commerciële voertuigen.

In ons centrum kunt u ook opslagruimte huren voor uw goederen. Vraag ons ook naar de reparatie van vrachtwagens met technische problemen.

Een unieke alles-in-één ruimte voor chauffeurs

totaal Energieën Feluy

Vrachtwagenchauffeurs voorzien wij van een wasplaats, sanitair, een cateringruimte, een benzinepomp en een winkel. Zo heeft u alles wat u nodig heeft op één plek!

Ontdek ook ons Business Center! Kantoorruimtes en opslagruimtes voor goederen, te huur in onze bedrijvenzone (min. 1 jaar).

Site FCS

Onze partners :
TotalEnergies, AS 24 en Voltronas

Wij werken samen met TotalEnergies en haar dochteronderneming AS 24.

We hebben ook een nauwe samenwerking met het bedrijf Voltronas: de reparaties van vrachtwagens en trailers worden uitgevoerd in hun werkplaats naast ons tankstation.

Diensten van ons vrachtwagencentrum

Feluy
Schoonmaak

Feluy

Logistiek

Feluy Dienstencentrum

Neem
Contact

Feluy Cleaning
Service

Feluy Cleaning staat klaar voor vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs! Onze kantoren zijn bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur voor al uw vragen over onze diensten.

bottom of page